Om oss

Jaremåleri är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner. Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder. Att vi inte har några garantiprojekt, är ännu ett bevis på att vårt arbete är oklanderligt och professionellt utfört.

Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar.

about us

10+

Yrkeserfarenhet

12

Våra Partners

350+

Färdiga jobb

350+

Nöjd Kunder

kvalitet


team
Arbetsmiljö

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats och vårt arbete skall påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt. Vi arbetar enligt vår interna arbetsmiljöplan som omfattar arbetsberedningar och riskbedömningar. Även byggmaterial väljs med hänsyn till miljöbelastning och till människor.

team
Nöjd Kund Garanti

Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

team
Heta Arbeten

Heta arbeten är arbeten som utförs med verktyg som alstrar värme eller avger gnistor. För att få utföra heta arbeten enligt Brandskyddsföreningen säkerhetsregler måste du ha skaffat dig behörighet och även vara kunnig om de stora brandrisker som heta arbeten medför. Våra anställda har Brandskyddsföreningen utbildning att utfora heta arbeten.

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster!