Tjänster

Som måleriföretag är det viktigt att kunna erbjuda ett brett spektrum av måleritjänster så att kunder slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Dessutom vill man ju gärna att de kunder man en gång arbetat för ska vilja komma tillbaka nästa gång ett behov för en professionell målare dyker upp.

Vi välkomnar alla måleriprojekt, stora som små och privatpersoner som företag.


Fasadmålning

Att måla en byggnadsfasad kräver särskild utrustning i form av byggställningar och verktyg. Jaremåleri tar oss an vilka fasader som helst och fixar och målar dem tills de ser ut som nya. När vi är igång med fasadmålningen så kan vi se till att även måla om dina fönster om du så önskar.


Byggnadsmåleri

Byggnadsmåleri är ett ganska allmänt koncept som inkluderar saker som tapetsering av väggar, upphängning av glasfiberväv, bredspackling och även rivning och förbehandling av diverse ytor. Vi har kompetens inom byggnadsmåleri - inklusive dekorationsarbete.


Inredningsmåleri/Sprutmåla

Inredningsmåleri är en mycket givande del i måleriyrket. Man får hänge sig åt att skapa vacker och genomtänkt inredning till människor – ofta av inredningsattribut som redan finns och nu får ett nytt ansikte. Kreativiteten flödar!


Tapetserar

Oavsett om du har en klar bild av vad du vill ha utfört eller bara en vag idé om vad som skulle kunna göras ser vi till att du får den hjälp med tapetsering och målning i Stockholm med omnejd som du behöver. Vi kommer gärna med både erfarna och kreativa förslag för ett snyggt och hållbart ytskikt som motsvarar dina önskemål.


Fönsterrenovering

Vi är specialiserade på fönster i trä! Vi utför alla vanliga fönsterarbeten som slipning, målning och kittning - Dessutom reparerar vi rötskador, byter ut vanligt glas mot ljudreducerande eller lågemissionsglas samt tillhandahåller fönsterskydd.


Övriga tjänster

Bland övriga tjänster finner du bl.a: Dekorationsmåleri, Brandskyddsmåleri, Epoximålning, Kyrkmålning, Nybyggnadsmålning, Ombyggnadsmålning, Underhållsmålning, Spackling och annat förarbete, Lackering

Om de tjänster du söker en erfaren målare för inte finns med här så tveka inte att fråga oss, vi är ett stort måleriföretag som erbjuder i princip allt inom måleri.

Jaremåleri är ett måleriföretag med bred kompetens!

Lång tradition, stor kunskap och en strävan efter att ständigt hålla högsta kvalitet.
Våra målare utför allt inom måleri som bland annat invändigt och utvändigt måleri, fasadmålning och tapetsering.